Top
mkdf-team-image

Irina van Luijtelaar

Hallo, ik ben Irina en ik ben pilates- en yogainstructeur. Wie ben ik als mens? Ik ben een vriendin, een dochter en een moeder, een herstellende perfectionist. Ik word energiek van mensen en door anderen te helpen, daarom geef ik les en focus ik op de kwaliteit van de uitvoering en het contact tussen geest en ziel. Ik ben zelf ook nog steeds lerende hoe ik van elk aspect van het leven kan genieten. Dingen nemen zoals ze komen, minder verwachtingen hebben, meer lachen en je minder zorgen maken. Als professional ben ik begonnen met ashtanga yoga vanwege het herhalende karakter dat in staat is de schommelingen van mijn geest tot rust te brengen. Daarna ben ik overgestapt naar power yoga om mijn lichaam uit te dagen en sinds kort ben ik ook bezig met yin yoga voor een diepere ontspanning. Ik geloof dat wanneer ik voor een groep sta, de les die ik geef uitdagend moet zijn voor alle deelnemers (beginners, gevorderden en experts), zodat iedereen na de les nieuwe energie heeft en zich voldaan voelt.

mkdf-team-image

Hanny vd Schaaf vd Looij

Zo'n 5 jaar geleden zocht ik een andere manier van sporten; ik was gewend om vooral conditioneel bezig te zijn, was toe aan iets anders en vond dat in Pilates. Na een aantal jaren ben ik nog steeds enthousiast over deze combinatie van kracht, soepelheid en coördinatie. Naast mijn werk in het basisonderwijs wilde ik een andere uitdaging die daarmee te combineren is, en ben ik gestart met de basisopleiding Klassiek Pilates bij Marjon van Grunsven. Na het afronden hiervan heb ik ontdekt dat het geven van Pilatesles heel mooi past bij mij en bij wat ik al doe. Dus vanuit mijn eigen sportachtergrond, mijn interesse in het lesgeven en gestimuleerd door mijn naaste omgeving ben ik met veel enthousiasme en energie deze nieuwe weg ingeslagen. Ik mag nu gaan lesgeven bij Centered Flow en ben heel blij dat ik deze kans heb gekregen!

mkdf-team-image

Paul Vrenken

Ik geef yoga les vanuit mijn hart. In 2008 ben ik begonnen met het geven van yoga aan kinderen, heb het kinderyogabordspel ``Mila's rare houdingen`` uitgegeven, en ben van daaruit doorgegroeid naar het geven van yoga aan volwassenen. En dat lesgeven voelt als erg natuurlijk voor mij. Zelfs zo dat ik ook mensen ben gaan opleiden tot Yoga docent. Ik heb een sport achtergrond, heb op een hoog niveau tafeltennis gespeeld en gevoetbald. Ik heb geleerd dat yoga als een erg goede basis bij andere sporten kan dienen en vooral door het verbeterde contact met je lichaam, geest en spirit je je daardoor gewoon lekkerder gaat voelen na een yoga les. Ik hou ervan om de uitersten te omarmen in de yoga les, zowel het vuur te voelen in krachtige houdingen, maar ook te kunnen vertragen en doorvoelen in de Yin houdingen en lange strekkingen. Ik hou ervan om je mee te nemen naar de Zennn modus, waar je helemaal kunt herstellen en opladen.