Top

Over Ons

girl meditation lotus pose

Centered Flow is een yogastudio in Waalre met een unieke sfeer en een breed lesaanbod. Wij willen een plek bieden waar onze klanten de drukte van het leven achter zich kunnen laten en beter met zichzelf in contact kunnen komen door verschillende vormen van yoga, pilates en meditatie. Met meer dan 10 jaar ervaring, wij geloven in het verbinden van mensen met hetzelfde passies, wensen en dromen en wij streven naar een gemeenschap waar rust, stilte en steun centraal staan.

Bij onze studio zijn we altijd op zoek naar balans in onze leven: balans tussen je wensen en je realiteit, balans tussen je doelen en je acties, of tussen de positieve gedachte en de negatieve. Wij kunnen balans vinden in alles wat we doen zolang wij daarop gaan focussen. Door het beoefening van yoga, pilates en de bewegende meditatie die erbij komt komen wij steeds dichter bij het bewustheid en de focus, dus komen wij steeds dichter bij de gewenste balans van onze leven.

Word bewust van de patronen die ontstaan zijn in jouw leven, kijk naar hoe ze jou dienen maar durf ze ook los te laten als ze geen toegevoegde waarde meer hebben.