Geest in balans

girl meditation

Als wij denken aan balans is het meestal de fysieke kant, balans op de hoge haken, op balans met veel tassen in je handen en dat klopt allemaal. Dat is zeker een zijde van balans. Toch spreken wij ook over de mentale balans. Bijvoorbeeld balans tussen je wensen en je realiteit, balans tussen je doelen en je acties, of tussen de positieve gedachte en de negatieve. Wij kunnen balans vinden in alles wat we doen zolang wij daarop gaan focussen. Door het beoefening van yoga, pilates en de bewegende meditatie die erbij komt komen wij steeds dichter bij het bewustheid en de focus, dus komen wij steeds dichter bij de gewenste balans van onze leven.

Word bewust van de patronen die ontstaan zijn in jouw leven, kijk naar hoe ze jou dienen maar durf ze ook los te laten als ze geen toegevoegde waarde meer hebben.

Will je dat ook ervaren? Kom maar naar een yoga of pilates proefles!Hallo, ik ben Irina en ik ben pilates- en yogainstructeur. Wie ben ik als mens? Ik ben een vriendin, een dochter en een moeder, een herstellende perfectionist. Ik word energiek van mensen en door anderen te helpen, daarom geef ik les en focus ik op de kwaliteit van de uitvoering en het contact tussen geest en ziel. Ik ben zelf ook nog steeds lerende hoe ik van elk aspect van het leven kan genieten. Dingen nemen zoals ze komen, minder verwachtingen hebben, meer lachen en je minder zorgen maken. Als professional ben ik begonnen met ashtanga yoga vanwege het herhalende karakter dat in staat is de schommelingen van mijn geest tot rust te brengen. Daarna ben ik overgestapt naar power yoga om mijn lichaam uit te dagen en sinds kort ben ik ook bezig met yin yoga voor een diepere ontspanning. Ik geloof dat wanneer ik voor een groep sta, de les die ik geef uitdagend moet zijn voor alle deelnemers (beginners, gevorderden en experts), zodat iedereen na de les nieuwe energie heeft en zich voldaan voelt.Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *