De kracht van binnen

padmasana lotus pose girl yoga

Al heel lang heb ik last van depressies. Wat ik altijd al wist, maar me pas onlangs begon te realiseren, is dat de buitenwereld geen sleutel heeft tot mijn herstel. De kracht hiervoor lag en ligt nog steeds binnenin. Soms werkt yoga en meditatie wel als een middel om die kracht naar boven te halen. Elke keer dat ik yoga beoefen word ik meer bewust van mijn patronen. Zoals de schillen van een ui steeds iets nieuws onthullen, ontdek ik zelf ook steeds nieuwe lagen van kracht die al in mij aanwezig zijn.

Wil je ook tot rust komen en naar de stilte van binnen luisteren? Jij kunt het dan ook ontdekken: de bruisende energie die er voor is om gebruikt van te maken. Doe mee aan een van onze lessen om de kracht van binnen te ervaren.

 Hallo, ik ben Irina en ik ben pilates- en yogainstructeur. Wie ben ik als mens? Ik ben een vriendin, een dochter en een moeder, een herstellende perfectionist. Ik word energiek van mensen en door anderen te helpen, daarom geef ik les en focus ik op de kwaliteit van de uitvoering en het contact tussen geest en ziel. Ik ben zelf ook nog steeds lerende hoe ik van elk aspect van het leven kan genieten. Dingen nemen zoals ze komen, minder verwachtingen hebben, meer lachen en je minder zorgen maken. Als professional ben ik begonnen met ashtanga yoga vanwege het herhalende karakter dat in staat is de schommelingen van mijn geest tot rust te brengen. Daarna ben ik overgestapt naar power yoga om mijn lichaam uit te dagen en sinds kort ben ik ook bezig met yin yoga voor een diepere ontspanning. Ik geloof dat wanneer ik voor een groep sta, de les die ik geef uitdagend moet zijn voor alle deelnemers (beginners, gevorderden en experts), zodat iedereen na de les nieuwe energie heeft en zich voldaan voelt.Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *