Top
padmasana lotus pose girl yoga

De kracht van binnen

Al heel lang heb ik last van depressies. Wat ik altijd al wist, maar me pas onlangs begon te realiseren, is dat de buitenwereld geen sleutel heeft tot mijn herstel. De kracht hiervoor lag en ligt nog steeds binnenin. Soms werkt yoga en meditatie wel als een middel om die kracht naar boven te halen. Elke keer dat ik yoga beoefen word ik meer bewust van mijn patronen. Zoals de schillen van een ui steeds iets nieuws onthullen, ontdek ik zelf ook steeds nieuwe lagen van kracht die al in mij aanwezig zijn.

Wil je ook tot rust komen en naar de stilte van binnen luisteren? Jij kunt het dan ook ontdekken: de bruisende energie die er voor is om gebruikt van te maken. Doe mee aan een van onze lessen om de kracht van binnen te ervaren.

 

No Comments

Post a Comment